Specialtillverkade hantverk i Piteå

Specialtillverkade hantverk i Piteå

Hejsan hoppsan bloggen! Jag har precis kommit hem till Piteå efter en arbetsresa och det är alltid lika fantastiskt att få kliva in genom dörren en onsdag med vetskapen att man nu är ledig resten av veckan. Det har varit mycket intensivt arbetande i några dagar och jag känner verkligen hur det har tagit på kroppen. Jag hade dock inte planerat att prata om mitt arbete utan jag tänkte istället rikta fokus mot specialsnickeri, spännande kanske några av er tänker samtidigt som vissa inte har en aning om vad det innebär. Snickeri som snickeri tänkte jag första gången som jag hörde talats om specialsnickeri, men nu har jag lärt mig att så inte är fallet. Det roliga med specialsnickeri är att man kan få med unika hantverk, vilket passar perfekt när man exempelvis ska ge bort en present. Men det kan även vara någonting som ger inredningen i hemmet en liten unik touch. Jag vill tipsa er om Hellmans Specialsnickeri som finns i närheten av Piteå, där kan få hantverk utifrån egna önskemål och skulle man vilja måla om någonting så erbjuds även sprutlackering för att få ett nytt utseende på exempelvis dina köksluckor eller en dörr. Befinner man sig uppe i Piteå och vill ha någonting inom specialsnickeri så kan jag rekommendera den här hantverkaren. Jag själv har köpt en del hantverk därifrån och har varit nöjd med det jag fått, vilket jag tycker att ni ska göra också. Det var allt jag hade för den här gången, hoppas att ni tar vara på den här informationen så får vi se vad jag kommer med för tips nästa gång. Nu får ni ha en fortsatt härlig dag och så hörs vi snart igen, för ni glömmer väl inte att kika in här på bloggen emellanåt. På återseende alla läsare!  


Kommentarer är stängda.