Vårt nya spabad

Vårt nya spabad

God eftermiddag mina vänner och välkomna för ännu ett exklusivt inlägg. Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har fått hjälp av SpaCity med att installera ett spabad o Linköping där jag bor. Vi har installerat det i vår altan som vi byggde för ungefär sex månader sedan. Vi hade då redan mätt ut måtten som spabadet hade och nu var det bara att installera det.

Jag och min familj flyttade till vårt hus för något år sedan och vi har renoverat om nästan hela innersidan av huset och nu börjar vi äntligen hemma. Det senaste vi gjorde var att bygga altanen för sex månader sedan och då visste vi med en gång att vi ville ha ett spabad eftersom mina föräldrar har det och varje gång vi är där så badar vi i den i minst en timme. Visst att det är skönt att bada i den men oftast är det så att alla i familjen sitter i den samtidigt och umgås och det är ett av argumenten till att vi letade företag som installerar spabad i Linköping. De hjälpte oss att installera det idag vid 12.30 ungefär medan barnen är i skolan och de hade ingen aning om att vi ens hade köpt detta, så när de kom hem från skolan blev de hur glada som helst. Nu är klockan 21.00 och vi kom precis in efter att ha invigt badet och vi satt där i cirka tre timmar så vi alla är som russin nu. Nu är det även dags för barnen att lägga sig och jag och frugan ska sätta oss och planera vår kommande utlandsresa. Jag tackar så mycket för att vi fick denna hjälp av SpaCity som installerade vårt spabad i Linköping hos oss och jag vill även tacka er läsare som faktiskt tar er tid att läsa min blogg varje dag. Ni är bäst!


Kommentarer är stängda.