Val av braskamin till stugan

Val av braskamin till stugan

Tjenare bloggen! Idag är det en riktigt härlig dag med lagom mycket som står på schemat. Med strålande sol över Skurup så vill jag gärna hinna med att sitta ute en stund och bara njuta, så jag tänker inte ta tag i för mycket arbete. I slutet av förra sommaren så köpte jag en tomt en bit utanför Skurup för att bygga en sommarstuga. Nu efter några månader så börjar det likna någonting och vi befinner oss i valet av vad för kamin vi ska ha. Det finns riktigt många olika modeller av kaminer på marknaden och det kom lite som en chock för mig. Jag är uppvuxen med kaminer i hemmet, men för mig har det alltid bara funnits den klassiska runda varianten som står i ett hörn. Nu när jag själv ska välja kamin så har upptäckt att det finns betydligt fler varianter och det är lite spännande måste jag säga. Redan vid köpet av tomten så hade jag en tydlig vision om hur stugan skulle se ut och den bilden har alltid funnits kvar. Det kommer inte vara någon sån där klassisk stugdesign utan jag vill mer ha känslan av lyx med en design som är väldigt stilren. För att få det kommer ja nog därför välja en diskret kamin där man egentligen bara ser elden och ingenting annat. Den kommer inte vara placerad i något hörn som de flesta kaminer är utan en sån här kamin placeras i mitten av väggen. Jag tror garanterat på att det här kommer ge det lilla extra i designen och inredningen, men först måste jag få tag på någon som kan göra arbetet åt mig. För att det ska bli så bra som möjligt så krävs det någon med erfarenheter av kaminer och det bästa hade varit någon som kan godkänna en besiktning i samma veva så att jag inte behöver ringa dit en sotare sen också.  


Kommentarer är stängda.