Slitet golv blev nytt och fräscht

Slitet golv blev nytt och fräscht

Hej folket, hur mår ni idag? Dela gärna med er i kommentarsfältet! Nu är det dags att berätta lite om när jag fick byggservice i Kungsbacka av Allbyggnation & Service med att lägga golv i min lägenhet.

Jag bor just nu i ett nyrenoverat hus och jag trivs väldigt bra här med mina två små hundar. Barnen har för något år sedan flyttat hemifrån och då började jag renovera huset och gjorde ett av barnens rum till ett kontor där jag kan arbeta eftersom jag jobbar hemifrån tre dagar i veckan. Grejen är den att golvet i rummet inte har vart i det bästa skicket efter dottern konstant har flyttat möbler där inne eftersom hon alltid har gillat att flytta om i rummet. Hon har då dragit tunga möbler där inne så att golvet har fått en hel del repor och även hål och det vet jag inte riktigt hur hon har lyckats med faktiskt. När hon då flyttade ut och jag skulle göra det rummet till ett kontor var jag tvungen att hitta någon firma som tar hand om byggservice i Kungsbacka så att de kunde byta detta golv också. Det var då jag hittade Allbyggnation & Service och de hjälpte mig snabbt och smidigt med att byta golv till det golvet jag ville ha. Allt blev perfekt och nu är golvet helt och jag har fått mitt kontor på plats som blev väldigt bra måste jag säga. Skulle jag inte hittat detta företag som tar hand om byggservice i Kungsbacka med omnejd så hade jag nog försökt mig på att byta golv själv och vi vet alla hur det skulle ha slutat, inte bra. Jag tackar Allbyggnation & Service för deras fina arbete och jag tackar även er läsare som kommer in och läser min blogg varje vecka. Ni betyder mycket!


Kommentarer är stängda.