Påfyllning av min fransförlängning

Påfyllning av min fransförlängning

Hej bloggen. Nu är jag tillbaka efter att ha gjort fransförlängning i Halmstad hos Studio Floris och jag är mycket nöjd som vanligt. Idag blir det lite snack om mina nya gardiner och sedan ska vi prata lite om fransförlängning.

Jag fyllde år för ett tag sedan och fick då gardiner av pappa i födelsedagspresent och de var riktigt fina. Det var sammet i mörkgrön färg och de passade perfekt in i mitt sovrum där temat är mörkgrönt, vitt och guld. Varför jag inte har haft dem uppe sedan jag fyllde år var för att de är alldeles för långa så de har dragit i golvet vilket jag inte tycker ser bra ut alls. Mamma och pappa var här precis och de tog med sig en symaskin så nu har mamma sytt upp dem och de sitter uppe vid fönstret nu. Riktigt fint faktiskt. Innan mamma och pappa kom hit idag var jag och fyllde på min fransförlängning i Halmstad hos Studio Floris och jag testade faktiskt på volymfransar idag då jag bara har haft mix innan och det blev hur bra som helst. Ögonen markeras lite mer vilket jag tycker om och jag känner mig så fräsch när man har fyllt på fransarna. Jag har gått till Studio Floris och gjort fransförlängning i Halmstad i cirka ett och ett halvt år nu och det var första salongen jag gick till och jag har inte testat på någon annan eftersom de är så snälla och tar hand om sina kunder vilket gör att man känner sig bekväm.  Jag lägger upp en bild här nedanför på mina fransar och även på hur gardinerna blev i sovrummet så får vi se vad nästa inredningsprojekt blir. Jag funderar på att måla om väggen i vardagsrummet men vi får se. Nu får ni ha det bra så hörs vi på onsdag igen. Kram.


Kommentarer är stängda.