Massage mot spänd rygg

Massage mot spänd rygg

God morgon vänner och välkomna tillbaka för ett nytt inlägg. Idag blir det lite info om min nya inredning i vardagsrummet men vi ska mest fokusera på när jag tog en massage i Borlänge hos Lindas Massagestuga. Men nu till lite inredningsnyheter.

Mitt vardagsrum har alltid vart den platsen jag har känt lugn och det är även den platsen som jag har vart mest nöjd med i huset också men när man har två stycken småbarn som oftast är kladdiga och när man har en ljusgrå soffa så går det inte lika bra ihop som man vill. Soffan fick massor av blåbärsfläckar och ni vet hur svårt det är att få bort från tyg och jag spillde även kaffe i den en gång så den kändes inte jättefräsch. Det resulterade i att vi införskaffade oss en ny mörkgrå soffa som vi är jättenöjda med. Men nu till denna massage i Borlänge som jag tog igår. Som sagt tar det mycket på både möbler och kropp när man har två stycken småbarn och min rygg har fått känna på en rejäl smärta då jag bar barnen mycket och då kände jag att det bästa alternativet var att ta en massage i Borlänge hos Lindas Massagestuga. Jag kan meddela er att det var riktigt skönt och de flesta spänningar i kroppen släppte och jag ska verkligen gå dit igen om ett tag för att få bort mer spänningar i kroppen. Nästa gång ska jag ta med min man så att han också kan bli mer avslappnad, och det behöver man verkligen. På söndag blir det ett inlägg om våra nya köksskåp som vi har satt in och jag hoppas att ni kommer tycka om det. Det kommer också information om vart ni kan hitta både soffan och köksskåpen. Men bor ni i närheten av Borlänge och är i behov av en massage tycker jag att ni ska gå till Lindas Massagestuga. Ha det fint. 


Kommentarer är stängda.