Lampor i Ängelholm

Lampor i Ängelholm

God eftermiddag, god eftermiddag! Idag hade jag tänkt prata lite extra om ett företag som säljer inredning och lampor i Ängelholm. Företaget heter Nellie Nettis Design & Inredning och jag har redan köpt en hel del inredning av dem.

Jag har haft ett väldigt stort intresse för inredning så länge jag kan minnas, intresset utvecklades bara när jag väl flyttade hemifrån för några år sedan. På de här åren har jag ändrat stil på inredning en hel del gånger, vilket gör att jag har mycket olika saker liggande hemma som inte används. I våras fick jag intresse för en ny stil på inredning och därför behövde jag köpa lite ny inredning som skulle passa det. Det var i den vevan jag hittade det här företaget och spanade in både inredning och lampor, jag hittade fort många saker som jag gillade. Tidigare har jag inte haft så många lampor här hemma, därför har jag länge letat efter fina lampor i Ängelholm. Därför blev jag väldigt glad när jag hittade det här företaget och insåg att de hade lampor som passade perfekt tillsammans med den andra inredningen hemma hos mig. Efter att ha haft dem i några månader kan jag även tillägga att de är av väldigt bra kvalité, de håller väldigt bra och är fortfarande lika fina som de var när jag köpte dem. Därmed kan jag avsluta med att tipsa er om det här företaget om ni är ute efter inredning eller lampor i Ängelholm, förhoppningsvis kommer ni hitta något fint som passar in hemma hos er. Hoppas ni har gillat dagens inlägg och att ni får en fortsatt bra dag och vecka, så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.