Höganäs Lek och Pyssel

Höganäs Lek och Pyssel

Hej, välkommen tillbaka ska du vara. Idag har jag, min fru och vår dotter vart och besökt en leksaksbutik i Ängelholm som heter Höganäs Lek och Pyssel, som vi aldrig har vart i innan. Min dotter brukar uppskatta att åka på utflykter till nya leksaksbutiker med familjen så då gör vi det någon gång i månaden.

Vi gick in dit och vår dotter blev helt förtrollad då det fanns många och fina leksaker och hon plockade på sig hur mycket som helst. Hon fick såklart inte allt hon plockade på sig för då hade vi blivit ruinerade men hon fick en del grejer. Jag och frun hittade några fina dockor som såg väldigt ömtåliga ut. Min mamma, alltså vår dotters farmor hade älskat denna leksaksbutik i Ängelholm om hon såg alla dockor som var här. Därför köpte vi med en av dockorna till min mamma då hon sparar på dem och använder dem som inredning. Efter vi hade vart på denna leksaksbutik i Ängelholm åkte vi hem igen och stannade i Helsingborg på en snabbmatskedja och åt mat, vilket vår dotter uppskattar. Det hon älskar mest i livet är leksaker, snabbmat och Bolibompa och missar hon ett avsnitt så blir hon inte glad. I alla fall tyckte både jag och min fru att Höganäs Lek och Pyssel var en väldigt bra leksaksbutik som hade leksaker med bra kvalité för ett väldigt rimligt pris. Hit kommer vi säkert åka flera gånger och det kommer nog vår dotter inte säga nej till, och vi kanske tar med hennes farmor nästa gång så får hon kolla på fler dockor till sin insamling. Nu får ni ha det så bra så hörs vi. Hej då. 


Kommentarer är stängda.